Album foto cu copertă și cutie din lemn

Album foto din lemn este ultima apariție în materie de albume de nuntă, o colectie unică și personalizată. Albumul vine împreuna cu o cutie din lemn, care are aceeași nuanță ca și copertile. Fiecare album este unicat, iar plăcerea la atingere depășește cu mult impactul digital.

Un album cu fotografii de nuntă tip fotocarte, este o soluție modernă, elegantă și stilată de a păstra povestea nunții tale intr-un format fizic pe care să-l poți prezenta prietenilor dar mai ales să il păstrezi pentru tine, pentru a-ți aminti mereu de cele mai frumoase clipe din viața ta, fie că vorbim de o nuntă, fie ca vorbim de botezul unui copil sau de orice alta ocazie specială.

Aspectul retro al acestui album susține ideea de amintiri păstrate cu grijă. Cotorul din material textil și personalizarea cu gravură laser îi oferă acea notă distinsă care il va transforma într-un album ce nu se va demoda niciodată.

Alege un album unicat pentru a te putea bucura mereu de frumusețea acelor evenimente și nu uita că cei care vor aprecia cel mai mult faptul că tu ai ales un astfel de serviciu vor fi chiar cei care, peste 20 de ani, se vor uita în el și vor spune “ce nuntă frumoasă au avut parinții mei”.

 

Albumul de nuntă amestecă fotografii unice si de secvență, fotografii mici, cât un sfert de pagină, sau pe o singură pagină pentru a maximiza impactul vizual al fotografiilor de la nunta ta.

Albumele sunt printate pe materiale de cea mai bună calitate, atenția la detalii fiind principala mea grijă.

 

De ce să alegi un album foto din lemn? Te invit să ți le prezint și te vei covinge singur!

 

 

 

 

Cutii de lemn vintage cu stick 

Am renunțat de mult să mai predau materialul digital pe suport dvd, îmi doresc ce e mai bun pentru clinții mei și astfel am ales această formă de păstrare a materialului digital ce vă oferă mult mai multă flexibilitate și un loc în casă de cinste.