PRIMA SI CEA MAI CAUTATA INTREBARE: CE PACHETE AVETI/CAT COSTA?

Inainte de a raspunde la aceasta intrebare trebuie sa stiu clar ce isi doreste fiecare pereche de miri. Am un singur pachet, dar bineinteles ca acesta poate fi personalizat pentru nevoile si dorintele fiecaruia. Cert este ca mi-ar placea sa vorbim despre preturi intr-o discutie finala, si da… si noi trebuie sa stim cu cine vom lucra. Consider ca un mare procentaj al ratei de succes, in ceea ce facem noi, este legatura care se creeaza cu clientul, de aceea imi doresc sa ne cunoastem, sa ne povestim si in final cu siguranta vom sti de o parte sau cealalta daca suntem potriviti pentru evenimentul dumneavoastra. Bineinteles ca pot trimite oferte si pe mail/facebook la cerere!

IN CE ORAS LOCUITI? VA DEPLASATI SI IN ALTE LOCALITATI / JUDETE?

Locuim in Bacau si ne deplasam cu mare placere oriunde in tara sau in strainatate. Chiar sunt atras de acest lucru, este una din placerile acestei pasiuni. In schimb transportul si cazarea nu sunt incluse in oferta noastra si sunt suportate de client.

DE CAND FOTOGRAFIATI NUNTI?

Am inceput in urma cu aprox. 10 ani, in prima faza pe partea de prelucrari si usor usor, curiozitatea era din ce in ce mai mare. Timp de 6 ani am lucrat intr-o echipa unde m-am dezvoltat, iar de 4 ani fac asta pe cont cont propriu. Sunt de parere ca oricata experienta am avea in acest domeniu, nevoia de cunoastere/de a invata lucruri noi, nu trebuie sa se piarda niciodata.

CATE FOTOGRAFII PRIMIM LA FINALUL PROIECTULUI?

Totul tine de dinamica evenimentului. Cert este ca nu am un numar limitat de fotografii. De la un eveniment la altul pot fi diferente la numarul de fotografii pentru ca, sunt nunti ce au facut starea civila cu un an inainte sau nunti care nu urmeaza pasii traditiilor si atunci e normal ca si numarul de fotografii sa se reduca sau sa creasca. Ca si estimare, am observat ca predau un minim de 1000 de cadre dar, am avut si evenimente predate cu un numar de peste 1500 de fotografii.

CAT TIMP SUNTETI PREZENT LA UN EVENIMENT?

Cat timp este necesar! :) Bineinteles ca pentru a putea reda o poveste din nunta, avem nevoie sa fim prezenti de la inceput (pregatiri/make-up recomand max. ora 10:30) pana la sfarsitul petrecerii! (aprox. ora 5 a.m.)

CATE FOTOGRAFII PRELUCRATE O SA PRIMIM?

Toate fotografiile predate o sa fie prelucrate (culori, luminozitate, contrast, incadrare). Nu prelucrez doar sedinta foto sau cele pe care le folosesc in albumul printat.

AVETI BACK-UP CU VOI SAU E DE AJUNS UN SINGUR APARAT?

Da, siguranta trebuie sa fie pe primul loc, atat la aparat cat si la carduri. Este unul din aspectele prin care ne diferentiem de amatori.

CUM ARATA O NUNTA INTREAGA? NE PUTETI PREZENTA?

Bineinteles ca mi-ar face placere dar, recomand sa stabilim o intalnire pentru a putea face acest lucru.

ALBUMUL FOTO ESTE INCLUS IN PRET? ESTE OBLIGATORIU SA IL ACHIZITIONAM DE LA VOI?

Albumul foto nu este inclus in pretul de baza. Il puteti achizitiona separat de la noi si nu este obligatoriu aceste lucru dar, recomandarea noastra este sa faceti albumul de nunta cu fotograful care a fost prezent la eveniment. Este foarte important acest lucru deoarece fiecare fotograf are viziunea lui, iar albumul de nunta trebuie sa reflecte povestea pe care el o creeaza in ziua evenimentului.

CUM PROCEDAM CU ALBUMUL FOTO? NE PUTEM ALEGE NOI FOTOGRAFIILE PREFERATE?

Da, va puteti alege fotografiile preferate. Dupa ce terminam cu prelucrarea fotografiilor, o sa vi le trimit online, sa le aveti pentru a va putea alege fotografiile. Ulterior imi trimiteti o selectie de pana la 100 de fotografii, din care eu o sa va proiectez design-ul albumului. Design-ul este unicat la fiecare album in parte, dar asemanator ca si viziune cu cel pe care l-ati vizionat in albumul de prezentare. (P.S. va rog sa nu imi cereti floricele, artificii sau alte efecte speciale in album deoarece nu ne definesc aceste aspecte)

CE REPREZINTA ACEASTA SEDINTA FOTO “TRASH THE DRESS”?

Aceasta sedinta este o sesiune foto total diferita fata de cea din ziua nuntii. Reusim si in ziua nuntii sa surprindem momente unice, dar sunt cateva limite de care trebuie sa tinem cont, pentru ca nu ne dorim sa ni se murdareasca rochia/costumul, nu ne dorim sa se strice coafura/make-upul, si de cele mai multe ori timpul ne preseaza. Se intampla ca in ziua nuntii timpul sa nu fie aliatul nostru si in loc de 1h/1h :30 cat ne propusesem initial sa ajungem sa ne ramana doar 30 min pentru sedinta foto, de aceea ne poate salva aceasta sesiune foto.

Ca si fotograf dorinta mea e sa obtin alaturi de voi fotografii remarcabile de care sa va aduceti aminte peste ani si de care sa va bucurati mai ales impreuna cu copiii dumneavoastra intr-o buna zi.

CARE ESTE SEMNIFICATIA SEDINTEI FOTO “TRASH THE DRESS” ?

“Trash the Dress” este sesiuna foto dupa nunta dedicata rochiei de mireasa. Conceptul de “Trash the Dress” s-a remarcat in urma cu ceva ani ca o avansare si accentuare a sedintei “Love in Dress”, sedinta care incanta mult miresele din lumea intreaga de mai bine de 30 de ani! De fapt, la baza, exista aceeasi idee – dorinta. O sedinta foto suplimentara, detasati de ziua nuntii, in care mireasa si mirele  sa se simta in largul lor, confortabil. Si isi permit sa fie dezinhibati, liberi de stresul nuntii.

CARE SUNT LOCATIILE PENTRU “TRASH THE DRESS”?

Cand vine vorba de locatii pentru “Trash the Dress” este greu de ales o singura locatie sau o  locatie finala.  Totul tine de dorinta mirilor si de sfaturile mele ca si fotograf. Trebuie stiut ca rasaritul si apusul o sa ajute foarte mult acest gen de fotografie. Aici avem o gama larga de optiuni in ce priveste locatiile, cum ar fi: pe plaja, la un castel, la munte, intr-un lan de grau, intr-o padure la o cascada, pe un camp plin cu flori, intr-o fabrica sau de ce nu intr-o cladire abandonata. De multe ori se intampla sa impreunam doua locatii diferite si sa incercam sa profitam de ele pana dupa apus! Sa nu uitam de tematica unei astfel de sedinte! Orice accesoriu adus in plus va ajuta foarte mult rezultatul final! Recomand cu mare caldura acest gen de sedinta!!!